WAB20262BY

19.990,oo ден.

17.990,oo ден.

WAB20262BY

Oпис:
WAB20262BY e seria 2 Перална А+++   -VarioPerfect
Вртежи 1000
Капацитет 1-6 кг.
Волумен на барабанот: 55 л.
VarioPerfect: заштеда на време или енергија
AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии
SuperQuick 15′: брза програма која овозможува да се измијат 2кг алишта за рекордно време од 15 минути
Sportswear: оптимална грижа и заштита на современите алишта од микрофибер
Програми:

Пред Перење, Екстра плакнење, Центрифуга, Кошули/Блузи, Спорт/Фитнес, Екстра краток 30’/15′, Памук, Памук Есо, Темно Перење, Алергија Плус,Ќебиња, Свила, Ноќно перење, Волна-рачно перење…
Можност за ладно перење без температура

Додатни функции:

VarioPerfect: заштеда на време или енергија

AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии

Reload function: функција која Ви овозможува да додадете алишта по веќе започнато перење

Комфорт/Сигурност:
Широка врата од 30 см, црно-бела боја и агол на отворање 140°
Дисплеј
за сите програми, температурата, брзината и преостанатото време
Систем за детекција на пената
ActiveWater: автоматски дозен диспанзер ја заштедува водата, Вашите пари и се грижи за екологијата
Осветлено копче за избор на програма со интегрирано копче за вклучување / исклучување
Целосно електронска контрола на сите програми

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа
Технички информации:

Ниво на бучавост при стандардна програма памук 60° C: 57 dB

Безбедност:

Промоција на 5 Годишна Гаранција до 31.12.2018год.

Заклучување на пералната како опција за деца

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Можност за вградување под работна површина

Димензии : (В x Ш x Д): 84.8 x 59.8 x 55 см