WM12T460BY

32.900,oo ден.

26.978oo ден.

WM12T460BY

Опис:

WM12T440BY e iQ500,Перална А+++ /-30%
Вртежи 1200
Капацитет 1-8 кг
Зафатнина на бубањот 63 л

Посебни програми:

Нежен женски веш,Екстра брзо 30/15, волна/рачно перење, Outdoor, intensive,осетливи/нежни алишта,свила…

Додатни опции:

VarioPerfect: заштеда на време или енергија

EcoPerfect: до 20% помалку енергија

SpeedPerfect: времетраењето на перењето се намалува до 60%

WaterPerfect: сензорско препознавање на количината на алишта-штеди вода

Outdoor/Waterproof : за посебни ткаенини (за спорт кои дишат)

Комфорт/Сигурност:

antiVibration Design: потивко и стабилно перење

Голем дисплеј со приказ за програмите и 24 часовно програмирање

Потполно електронско управување

WaveDrum : за нежно перење на алиштата

waterPerfectPlus: сензорско управување со програмите за најефикасна потрошувачка на водата, без разлика на количеството на алишта во машината

Стабилизациска автоматика

Систем за препознавање на пената

Безбедност:

Заштита од истекување на водата

Закључување како опција за деца

iQdrive motor: мотор без четкици- Гаранција 10 години

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Технички информации:

Ниво на бучавост при стандардна програма памук 60°C: 48 dB (A) re 1pW

Димензии : (В x Ш x Д): 84.8 x 59.8 x 59 см