ALFA 90 PELET

72.900,oo ден.

ALFA 90 PELET

Опис:

ALFA 90 PELET e шпорет на пелет со моќност од 8kW

Инфо:

Шпоретот за готвење е направен од дебел лим, со челична врата со дебелина на лимот од 1мм.
Комората е направена од челичен лимен ѕид со дебелина 3мм.
Секој вграден елемент (електромотори за дозирање пелети, печка за ладење, вметнување на свеж воздух за согорување, електроника со монитор, запалки, итн) се произведени од реномирани европски производители
Печењето е рамномерно во рерната, и може да се готви на целата површина на плочата
Приклучување на оџакот може да биде: од страна, од врвот на плоча и на задната страна

Напомена: За производите на пелет се пресметува 5% ддв