BF634RGS1

36.900,оо ден.

25.830,оо ден.

BF634RGS1

Опис :

BF634LGS1 e IQ700 вградлива микробранова печка со инвертер мотор
Вид на греење:
Микробрановно загревање
Максимална моќност: 900 W; 5 функции на микровалната (90 W, 180 W, 360 W, 600W, 900 W)
Волумен: 21л.
Дизајн:

TFT дисплеј: Добра видливост од сите перспективи
управувањеtouchControl
внатрешност од нерѓосувачки челик
Чистење:
Целосно стакло на внатрешната страна од вратата
Удобност:
2.8 “TFT екран во боја текст со помош на стрелките на допир
Отворање на страна : Десно
cookControl Плус: Гарантиран успех за бројни јадења
Број на автоматизирани програми: 7
LED осветлување
Информации на копчето
Копче за отварање на вратата
Безбедност:
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.