BGB45HYG

11.990,оо ден.

11.490,oo ден.

BGB45HYG

Опис:

BGB45HYG e Bosch правосмукалка -ProHygienic

Имунизирајте го Вашиот дом против прашина и алергени

Иновативен UltraAllergy систем: тројна заштита од прашина и алергени

UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии

QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија

Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh

Издувна прашина: A класа

PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна

XXL капацитет на вреќата за прашина од 5 литри, за многу долго чистење со правосмукалката

Перформанси:

QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија
PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна
До 60% повеќе капацитет на вшмукување и 5 годишна гаранција на моторот * доколку ги употребувате кесите BBZ123GALL

Хигиена:

UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии

Употреба на оргиналните кесите BBZ123GALL

Издувна прашина: A класа

Комфорт:

Прилагодлив приклучок за чистење на подот

Природна четка за цврсти и подни површини

Голем број на accessories

Ергономска рачка

XXL капацитет на вреќата за прашина од 5 литри, за многу долго чистење со правосмукалката

Телескопска цевка

Посебни додатоци: тенка четка и вшмукувачка четка за тапациран мебел

Автоматско собирање на кабелот

10 метри долгиот кабел овозможува флексибилност во работењето

Ниво на бучавост: 75 dB (A)

Димензии(В x Ш x Д):260 x 300 x 470 мм

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци