COMMO 21

82.900,oo ден.

COMMO 21

Опис:

COMMO 21 е камин на пелет за централно греење од 20.78кW

Инфо:

Каминот за греење е направен од квалитетен лим, страниците се офарбани со црна боја -овирот може а биде црн,беж или црвен
Големо керамички стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој додава повеќе топлина во собата

Безбедно и долготрајно ложиште направено од челик отпорен на топлина и котел направен специјалнјо со котелски лим
Компоненти (фабрички вградени) :

Експанзионен сад: овозможува стабилизирање на притисокот

Циркуларна пумпа: овозможува постојано движење на водата кроз целиот систем

Вентил за сигурност: овозможува сигурност на инсталацијата во ограничување на притисокот до 2.5 бари

Автоматски воздушен вентил: обезбедува да се исфрли издувниот воздух од котелот

Голем капацитет на резервоарот за пелет од 45кг. со максимална потрошувачка од 5.05кг. на час

Системи за чистење за најдобри перфоманси:

Четка за чистење, tuburatori, ножеви за чистење на горната комора на излезните димни гасови

Напомена: За производите на пелет се пресметува 5% ддв