DE1113415

14.999,оо ден.

DE1113415

Опис:

DE1518407M е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 11/13kW

Работен притисок: 0.25 бари

Регулатор на моќноста : 11 kW/13 kW

-Ова заштедува трошоци на ел.енергија,со едноставно прилагодување на прекинувачот/слајдот на контролната електроника

Годишна потрошувачка на енергија: 467 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет на топла вода во минута: 6,0л/3,8 л/мин. (380С/600С)

Точнo контролирана топла вода на саканата температура

Можност за приклучување на солар

Променливо подесување на температурата врз основа на знаци

Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери

CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 20 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)

Напомена: Догревање oд солар до 55°C