DFL064W50

12.900,оо ден.

10.990,оо ден.

DFL064W50

Опис:

DFL064W50 e seria 2, вграден аспиратор од 60см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 20W халогено
Јачина на светлина: 403 lux
Класично управување
Моќност:
Проток на воздух при највисок степен на работа 400 m³ / h
Удобност:
3 степени на работа

Моќност од 400м3 за оптимална клима во кујната

Бучавост min./max. нормално ниво: 59/68 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.