DFR067A50

36.900,оо ден.

DFR067A50

Опис:

DFR067A50 e seria 4, вграден аспиратор од 60см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 3W LED светилки
Јачина на светлина: 683 lux
Класично управување
Моќност:
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 400 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 740 m³ / h
Удобност:
4 степени на работа: 3 нормални и 1 интензивен

Автоматско исклучување на интензивниот степен

EcoSilence: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Исклучително тивка работа на моторот, бидејки работи на магнет без четкици
Електронско управување

Бучавост min./max. нормално ниво: 41/55 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
EcoSilenceDrive мотор- 10 годишна гаранција
Целосна гаранција на производот од 24мес.