DFT63AC50

12.490,оо ден.

10.900,оо ден.

DFT63AC50

Опис:

DFT63AC50 e seria 4, вграден аспиратор со сива лајсна
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 3 W LED
Јачина на светлина: 78 lux
Класично управување
Моќност:
Проток на воздух при највисок степен на работа 360 m³ / h
Удобност:
3 степени на работа

1 мотор

Бучавост min./max. нормално ниво: 62/68 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.