DH12400

13.900,оо ден.

DH12400

Опис:

DH12400 е хидрауличен проточен бојлер А класа од 13.2kW

Работен притисок : 0.3 бари

Регулатор на моќноста : 8.8 kW/13.2 kW

Годишна потрошувачка на енергија: 480 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет во минута : (380С/600С) 7,3л/3,9 л/мин.

Пластични цевки во согласност со DVGW, бакар, челик

CLICKFIX plus®: брз и лесен начин на монтажа

Флексибилни цевки за поврзување со водата

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 20 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)