DH24100M

17.999,oo ден.

DH24100M

Опис:

DH24100M е хидрауличен проточен бојлер B класа од 24kW

Работен притисок : 0.9 бари

Регулатор на моќноста : 14 kW/21 kW

Годишна потрошувачка на енергија: 501 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет на топла вода во минута: 13,2л/7,2 л/мин. (380С/600С)

Бакарни цевки : греачите никогаш не доагаат во допир со вода

Отпорни на корозија,ваздушни меурчиња и бигор

Комплетен сет за конекција, прилагодлив од 90-125мм.

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 40 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)

Напомена:

Производот повеќе не се произведува