DH24400M

13.499,оо ден.

DH24400M

Опис:

DH24400M е хидрауличен проточен бојлер А класа од 24kW

Работен притисок : 0.9 бари

Регулатор на моќноста : 16 kW/24 kW

Годишна потрошувачка на енергија: 483 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет во минута : (380С/600С) 13,2л/7,2 л/мин.

Пластични цевки во согласност со DVGW, бакар, челик

CLICKFIX plus®: брз и лесен начин на монтажа

Флексибилни цевки за поврзување со водата

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 40 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)