DLN53AA70

7.990,оо ден

7.290,оо ден.

DLN53AA70

Опис:

DLN53AA70 e seria 2, потполно вграден аспиратор од 50см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 3W LED
Јачина на светлина: 78 lux
Класично управување
Моќност:
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 300 m³ / h
Удобност:
3 степени на работа

Бучавост min./max. нормално ниво: 46/61 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.