DHL555BL

18.990,oo ден.

DHL555BL

Опис:

DHL555BL e seria 4, потполно вграден аспиратор со длабочина од 38см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 1,5W LED
Лизгачко управување
Моќност:
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 362 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 618 m³ / h
Удобност:
4 степени на работа: 3 нормални и 1 интензивен

Дво канален вентилатор со голема моќност

Бучавост min./max. нормално ниво: 43/56 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.