DHL575C

24.900,оо ден.

22.900,oo ден.

DHL575C

Опис:

DHL575C e seria 6, потполно вграден аспиратор од 50см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 1W LED светилки
Јачина на светлина: 244 lux
Класично управување
Моќност:
RimVentilation: вентилација од сите четири страни на аспираторот за најдобри перфоманси
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 560 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 610 m³ / h
Удобност:
4 степени на работа: 3 нормални и 1 интензивен

Автоматско исклучување на интензивниот степен

Дво канален вентилатор со голема моќност
Електронско управување

Бучавост min./max. нормално ниво: 50/67 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.