DII31JR60

93.900,оо ден.

DII31JR60

Опис:

DII31JR60 e seria 6, коцка островски аспиратор од 37см.
Дизајн:
Oсветлување: 4 x 1,5W LED светилки
Јачина на светлина: 400 lux
DirectSelect: директни и едноставни slider команди
Моќност:
PerfectAir сензор: автоматска контрола на нивото на моќност за најдобри перфоманси со најмала бучавост
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 390 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 510 m³ / h
Удобност:
5 степени на работа: 3 нормални и 2 интензивни
Сензор за квалитет на воздухот
Функција за домашно интернет поврзување (WLAN)
Автоматско исклучување на интензивниот степен

Дво канален вентилатор со голема моќност
Електронско управување, Lightline
Постепено осветлување/затемнување SoftLight
Исклучително тивка работа на моторот, бидејки работи на магнет без четкици
Бучавост min./max. нормално ниво: 52/69 dB

Животна средина:
Јаглероден филтер Clean Air вклучен во првата испорака
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Индикатор за замастеност на филтерот
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.