DRC97AQ50

126.900,оо ден.

DRC97AQ50

Опис:

DRC99PS20 e seria 6 аспиратор интегриран за плафон –Home Connect
Дизајн:
Oсветлување: 4 x 3W LED-Modul
Јачина на светлина: 659 lux
Електронска контрола преку далечински управувач
CleanAir филтер: гарантира апсорпција на мириси од 90% за пријатен воздух
Моќност:
EcoSilence: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
PerfectAir сензор: автоматска контрола на нивото на моќност за најдобри перфоманси со најмала бучавос
Интервал функција
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 458 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 798 m³ / h
Просечна потрошувачка на енергија: 35,3 kWh / год *
Удобност:
5 степени на работа: 3 нормални и 2 интензивни

Автоматско исклучување на интензивниот степен

Функцијата Home Connect може да се прошири преку интегрирање на бројни апликации
Електронска контрола преку далечински управувач
Електронско управување, Lightline
Постепено осветлување/затемнување SoftLight
Исклучително тивка работа на моторот, бидејки работи на магнет без четкици
Бучавост min./max. нормално ниво: 41/56 dB

Животна средина:
 Внатрешноста е лесна за чистење благодарение на скриените завртки и кабли, нема остри рабови
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Индикатор за замастеност на филтерот
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
EcoSilenceDrive мотор- 10 годишна гаранција
Целосна гаранција на производот од 24мес.