DRC99PS20

154.900,оо ден.

DRC99PS20

Опис:

DRC99PS20 e seria 8 аспиратор интегриран за плафон –Home Connect
Дизајн:
Oсветлување: 6 x 3W LED-Modul
Јачина на светлина: 1128 lux
Електронска контрола преку далечински управувач
Моќност:
EcoSilence: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
PerfectAir сензор: автоматска контрола на нивото на моќност за најдобри перфоманси со најмала бучавос
Интервал функција
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 450 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 900 m³ / h
Просечна потрошувачка на енергија: 42,6 kWh / год *
Удобност:
5 степени на работа: 3 нормални и 2 интензивни

Автоматско исклучување на интензивниот степен

Функцијата Home Connect може да се прошири преку интегрирање на бројни апликации
Електронска контрола преку далечински управувач
Стилско LED осветлување зад стаклото
Електронско управување, Lightline
Постепено осветлување/затемнување SoftLight
Исклучително тивка работа на моторот, бидејки работи на магнет без четкици
Бучавост min./max. нормално ниво: 41/56 dB

Животна средина:
 Внатрешноста е лесна за чистење благодарение на скриените завртки и кабли, нема остри рабови
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Индикатор за замастеност на филтерот
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
EcoSilenceDrive мотор- 10 годишна гаранција
Целосна гаранција на производот од 24мес.