DWB098E50

43.900,oo ден.

39.900,оо ден.

DWB098E50

Опис:

DWB098E50 e seria 6, sиден/inox аспиратор од 90см.
Дизајн:
Oсветлување: 3 x 3W LED светилки
Јачина на светлина: 897 lux
Моќност:
EcoSilence: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 460 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 860 m³ / h
Удобност:
5 степени на работа: 3 нормални и 2 интензивни

Автоматско исклучување на интензивниот степен

Дво канален вентилатор со голема моќност
Електронско управување
Постепено осветлување/затемнување SoftLight
Исклучително тивка работа на моторот, бидејки работи на магнет без четкици
Бучавост min./max. нормално ниво: 46/55 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Индикатор за замастеност на филтерот
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
EcoSilenceDrive мотор- 10 годишна гаранција
Целосна гаранција на производот од 24мес.
Напомена:
Производот не е достапен во 2019г.