DWB96BC50

21.900,оо ден.

18.900,oo ден.

DWB96BC50

Опис:

DWB96BC50 e seria 2, sиден/inox аспиратор од 90см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 1,5W LED светилки
Јачина на светлина: 90 lux
Класични копчиња
Моќност:
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 350 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 590 m³ / h
Удобност:
3 степени на работа

Дво канален вентилатор со голема моќност

Бучавост min./max. нормално ниво: 49/70 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.