DWF97RV60

82.900,оо ден.

DWF97RV60

Опис:

DWF97RV60 e seria 8, sиден/рамен стаклен аспиратор од 90см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 3W LED светилки
Јачина на светлина: 460 lux
Bosch ротациона контрола на копчето
Моќност:
EcoSilence: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
RimVentilation: вентилација од сите четири страни на аспираторот за најдобри перфоманси
PerfectAir сензор: автоматска контрола на нивото на моќност за најдобри перфоманси со најмала бучавост
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 420 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 730 m³ / h
Удобност:
5 степени на работа: 3 нормални и 2 интензивни
Функција за домашно интернет поврзување (WLAN)
Автоматско исклучување на интензивниот степен

Дво канален вентилатор со голема моќност
Електронско управување, Lightline
Постепено осветлување/затемнување SoftLight
Исклучително тивка работа на моторот, бидејки работи на магнет без четкици
Бучавост min./max. нормално ниво: 41/54 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Индикатор за замастеност на филтерот
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
EcoSilenceDrive мотор- 10 годишна гаранција
Целосна гаранција на производот од 24мес.