DWI37JM60

59.900,оо ден.

DWI37JM60

Опис:

DWI37JM60 e seria 6, коцка sиден аспиратор од 33см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 1,5W LED-Modul
Јачина на светлина: 3500 К
DirectSelect: директни и едноставни slider команди
Моќност:
PerfectAir сензор: автоматска контрола на нивото на моќност за најдобри перфоманси со најмала бучавост
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 330 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 400 m³ / h
Удобност:
5 степени на работа: 3 нормални и 2 интензивни

Автоматско исклучување на интензивниот степен

Дво канален вентилатор со голема моќност
Електронско управување
Постепено осветлување/затемнување SoftLight
Исклучително тивка работа на моторот, бидејки работи на магнет без четкици
Бучавост min./max. нормално ниво: 54/67 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Индикатор за замастеност на филтерот
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.