DWK97JM20

52.900,оо ден.

DWK97JM20

Опис:

DWK97JM20 e seria 6, sиден/кос стаклен аспиратор од 90см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 1,5W LED светилки
Јачина на светлина: 210 lux
TouchSelect: сензорско управување
Моќност:
EcoSilence: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
RimVentilation: вентилација од сите четири страни на аспираторот за најдобри перфоманси
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 460 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 730 m³ / h
Удобност:
7 степени на работа: 4 нормални и 3 интензивни

Автоматско исклучување на интензивниот степен

Дво канален вентилатор со голема моќност
Електронско управување
Исклучително тивка работа на моторот, бидејки работи на магнет без четкици
Бучавост min./max. нормално ниво: 45/54 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Индикатор за замастеност на филтерот
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
EcoSilenceDrive мотор- 10 годишна гаранција
Целосна гаранција на производот од 24мес.