DWP66BC50

17.900,оо ден.

DWP66BC50

Опис:

DWP66BC50 e seria 2, sиден/inox аспиратор од 60см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 1,5W LED светилки
Јачина на светлина: 104 lux
Класично управување
Моќност:
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 400 m³ / h;
Проток на воздух при највисок максимален степен на работа 570 m³ / h
Удобност:
3 степени на работа
Дво канален вентилатор со голема моќност
Бучавост max. нормално ниво:49/69 dB
Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.