DWP96BC50

18.900,оо ден.

17.900,оо ден.

DWP96BC50

Опис:

DWP96BC50 e seria 2, sиден/inox аспиратор од 90см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 1,5W LED светилки
Јачина на светлина: 94 lux
Класични копчиња
Моќност:
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 400 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 600 m³ / h
Удобност:
3 степени на работа

Дво канален вентилатор со голема моќност

Бучавост min./max. нормално ниво: 51/69 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.