ET651BF17E

18.900,оо ден.

13.230,оо ден.

ET651BF17E

Опис:
ET651BF17E e iQ300 стаклокерамичка плотна од 60 см.
Опрема:
4+1 HighSpeed зони за готвење

Доволно голем простор за големи тенџериња и тави
Дизајн:
UFacette без рамка, со закосени рабови
Удобност:
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече или прелие
17 степени на моќност-17 различни нивоа на температурата
TouchControl-едноставен надзор над сите четири плочи за готвење

Електронски програмски часовник со функција за исклучување за секоја зона
Животна средина и безбедност:
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Заштита за деца-сигурносна брава
Сигурносно исклучување
Индикатор за вклучување
Главно копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.
Минимална дебелина на работната површина треба да биде 20 mm.