ET651FK17E

25.900,оо ден.

18.130,оо ден.

ET651FK17E

Опис:
ET651FK17E e iQ300 стаклокерамичка плотна од 60 см.,со специфична Giant Zone од 28см.
Опрема:
3+2 HighSpeed зони за готвење

Дизајн:
UFacette  без рамка, со закосени рабови
Удобност:
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече или прелие
17 степени на моќност-17 различни нивоа на температурата
Индикација за потрошувачката на енергија
TouchSlider-сензорско управување со лизгање
Електронски програмски часовник
Животна средина и безбедност:
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Заштита за деца-сигурносна брава

Сигурносно исклучување
Индикатор за вклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Минимална дебелина на работната површина треба да биде 20 mm.