GIN81AE30

72.900,оо ден.

GIN81AE30

Опис:
GIN81AE30 e seria 6, A++ ен. класа,вграден замрзувач
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
Ентериер со метални апликации
Акустичен аларм, оптички систем за безбедност
Електронско регулирање на температурата,точно ја прилагодувате саканата температура
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
5 проsирни полици за замрзнати производи, од кои 2 се BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 211 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 211 л.
Капацитет на замрзнување: 20 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 22 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 36 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 243kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата лево,може да се смени