GIV11AF30

41.900,оо ден.

GIV11AF30

Oпис:
GIV11AF30 e seria 6, A++ ен. класа,вграден замрзувач
Low Frost: иновативна технологија на одмрзнување која штеди енергија со тивка работа на моторот
Ентериер со метални апликации
Акустичен аларм, оптички систем за безбедност
Електронско регулирање на температурата,точно ја прилагодувате саканата температура
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
3 проsирни полици за замрзнати производиж
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 72 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 72 л.
Капацитет на замрзнување: 8 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 22 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 36 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 144kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата лево,може да се смени