GIV21AF30

42.900,оо ден.

GIV21AF30

Опис:
GIV21AF30 e seria 6, A++ ен. класа,вграден замрзувач
Low Frost: иновативна технологија на одмрзнување која штеди енергија со тивка работа на моторот
Ентериер со метални апликации
Акустичен аларм, оптички систем за безбедност
Електронско регулирање на температурата,точно ја прилагодувате саканата температура
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
3 проsирни полици за замрзнати производи, од кои 1 е BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 97 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 97 л.
Капацитет на замрзнување: 8 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 22 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 36 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 157kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата лево,може да се смени