GSN58AW41

69.900,оо ден.

GSN58AW41

Опис:
GSN58AW41 e seria 6, A+++ ен. класа,самостоен замрзувач
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
Ентериер со метални апликации
Акустичен аларм, оптички систем за безбедност
Електронско регулирање на температурата,точно ја прилагодувате саканата температура
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

LED внатрешно осветлување
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна

IceTwister- автоматска подготовка на коцки мраз

VarioZone – Отстранливи полици од безбедносното стакло за дополнителен простор
8 проsирни полици за замрзнати производи, од кои 1 е BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Multi Airflow-System
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 360 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 360 л.
Капацитет на замрзнување: 22 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 25 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 41 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 201kWh

Димензии (В х Ш х Д): 191 x 70 x 78

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени