GSN29VW3P

48.900,оо ден.

44.900,оо ден.

GSN29VW3P

Опис:
GSN29VW3P e seria 4, A++ ен. класа,самостоен замрзувач

NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
Акустичен аларм, оптички систем за безбедност
Електронско регулирање на температурата
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
5 проsирни полици за замрзнати производи, од кои 1 е BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 200 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 220 л.
Капацитет на замрзнување: 20 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 25 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 42 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 214kWh

Димензии (В х Ш х Д): 161 x 60 x 65

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени