GUD15A55

38.900,oo ден.

GUD15A55

Oпис:
GUD15A55 e seria 6, A++ ен. класа,вграден замрзувач со шарки
Ентериер со метални апликации
Акустичен аларм, оптички систем за безбедност
Електронско регулирање на температурата,точно ја прилагодувате саканата температура
SoftClosingDoor-Врата со меко затварање
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
3 проsирни полици за замрзнати производиж
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 98 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 98 л.
Капацитет на замрзнување: 12 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 23 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 38 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 184kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата лево,може да се смени