HB23GB555

24.900,oo ден.

17.430,oo ден.

HB23GB555

Опис:

HB23GB555 e А класа iQ500 мултифункционална рерна со 7 начини на загревање:

горно/долно загревање-стандардно печење
циркулација на топол воздух-се користи за одржување на температурата
долно загревање-прикладно за допекување од долната страна
скара со ротирачки воздух-прикладно за големи парчинња месо (grill)
скара со голема површина-прикладно за голема количина на храна
скара со мала површина-прикладно за помала количина храна(штеди)
одмрзнување-заменува микро печка за одмрзнување
Рерната е  со голем обем од (62 l)
Вентилатор за ладење по потреба

Чистење:
ЕcoClean ѕидови-посебна керамичка облога на внатрешните
ѕидови (самочистење )

EcoClean на задниот ѕид
Целосно стаклена внатрешна страна на вратата

Рерната  има мазни внатрешни ѕидови
Систем на отворање:
Softclose-врата со меко затварање
Држач за галантеријата
Телескопски водилки за рерната по нарачка
Удобност:
Електронски програмски часовник: вклучување-исклучување,аларм и време
Внатрешноста на рерната е осветлена
Автоматскo брзо загревање
Дизајн:
Бело-сино осветлување на панелот за управување
Pop-up копчиња за управување
Внатрешните sидови на рерната: сив titanGlanz емајл
Рачка со професионален изглед
Безбедност:
Ладна врата температура на стаклото од рерната макс. до 40°C
Заштита на вклучување на рерната од деца

Целосна гаранција на производот од 24мес.