HB331E4

18.900,оо ден.

13.230,оо ден.

HB331E4

Опис:

HB331E4 e А класа iQ100 мултифункционална рерна со 5 начини на загревање:

горно/долно загревање-стандардно печење
циркулација на топол воздух-се користи за одржување на температурата
долно загревање-прикладно за допекување од долната страна
скара со ротирачки воздух-прикладно за големи парчинња месо (grill)
скара со голема површина-прикладно за голема количина на храна
Рерната е со голем обем од (66 l)
Вентилатор за ладење по потреба

Чистење:
Целосно стаклена внатрешна страна на вратата

Рерната има емајлирани внатрешни ѕидови
Систем на отворање:
Држач за галантеријата
Удобност:
Електронски програмски часовник: вклучување-исклучување,аларм и време
Внатрешноста на рерната е осветлена
Брзо загревање

Безбедност:
Заштита на вклучување на рерната од деца

Целосна гаранција на производот од 24мес.