HB33AB250

33.900,оо ден.

27.900,оо ден.

HB33AB250

Oпис :

HB33AB250 e A класа iQ500 мултифункционална рерна со 8 начини на загревање:

3D hot air plus

Горно/долно загревање-стандардно печење
Циркулација на топол воздух-се користи за одржување на температурата
Долно загревање-прикладно за допекување од долната страна
Скара со ротирачки воздух-прикладно за големи парчинња месо (grill)
Скара со голема површина-прикладно за голема количина на храна
Скара со мала површина-прикладно за помала количина храна(штеди)
Одмрзнување-заменува микро печка за одмрзнување
Рерната е  со голем обем од (67 l)
Вентилатор за ладење по потреба

Чистење:
Целосно стаклена внатрешна страна на вратата

ЕcoClean ce ѕидови co посебна керамичка облога(самочистење )
EcoClean на задната страна
Рерната  има мазни внатрешни ѕидови
Систем на отворање:
Softclose-врата со меко затварање
Држач за галантеријата

Удобност:
Електронски програмски часовник: вклучување-исклучување,аларм и време
Внатрешноста на рерната е осветлена
Автоматскo брзо загревање
Дизајн:
Бело-сино осветлување на панелот за управување
Pop-up копчиња за управување
Внатрешност на рерната: сива titanGlanz емајл
Рачка со професионален изглед
Безбедност:
Ладна врата температура на стаклото од рерната макс. 40 ° C
Заштита на вклучување на рерната од деца

Целосна гаранција на производот од 24мес.