HBA573BS1

41.900,oo ден.

36.900,оо ден.

HBA573BS1

Опис:

HBA573BS0 e А класа, seria 4 мултифункционална 3D рерна со AutoPilot 10 и 5 начини на загревање:

Вид на работа на рерната / греење:

Горно/долно загревање-стандардно печење
3D циркулација на топол воздух
Долно загревање-прикладно за допекување од долната страна
Скара со ротирачки воздух-прикладно за големи парчинња месо (grill)
Скара со голема површина-прикладно за голема количина на храна

Вентилатор за ладење по потреба

Температурен опсег: 50 ° C – 275 ° C

Волумен на рерната: 71 литар

Чистење:
Целосно стаклена внатрешна страна на вратата

Пиролитски чистење-100% чиста рерна без користење на хемикалии
Систем на отворање:
Држач за галантеријата, 1 x универзална тава и 1 х решетка
Телескопски шини не одат со рерната, тие можат да се докупат
Удобност:

AutoPilot 10: 10 aвтоматски програми за готвење со загарантирано задоволство
Електронски програмски часовник: вклучување-исклучување,аларм и време
Внатрешноста на рерната е осветлена (халогено)
Автоматскo брзо загревање
Дизајн:
Црвено осветлување на панелот за управување

Внатрешност на рерната: Гранит емајл
Рачка со професионален изглед
Безбедност:
Ладна врата врата-температура стакло најмногу 30°C.
Заштита на вклучување на рерната од деца

Целосна гаранција на производот од 24мес.