HCA422250E

25.900,оо ден.

HCA422250E

Опис:

HCA422250E e Bosch А класа,seria 4 самостоен ел. шпорет со 4 начини на загревање:

Вид на работа на рерната / греење:

Горно/долно загревање-стандардно печење
Мала површина на скара
Скара со голема површина-прикладно за голема количина на храна

Долно загревање-прикладно за допекување од долната страна

Температурен опсег: 50 ° C – 270 ° C

Волумен на рерната: 71 литар

Чистење:
Целосно стаклена внатрешна страна на вратата

Систем на отворање:
Држач за галантеријата
Телескопски водилки можат да се докупат
Удобност:
Фиока на извлекување под рерната

Светло во рерната

Индикатор на преостаната топлина за секоја површина за готвење

Полиња за готвење:

Стаклокерамичка плоча
4 HighSpeed зони

Дизајн:

Внатрешност на рерната: Granit емајл
Рачка со професионален изглед
Безбедност:
Ладна врата температура на стаклото од рерната макс. 40 ° C

Целосна гаранција на производот од 24мес.