HEZ381700

8.590,оо ден.

HEZ381700

HEZ381700 е филтер додаток со високи перфоманси за режим на ре-циркулација

CleanAir филтерот за ре-циркулација има степен на намалување на миризбите од 85% и трајност од околу 1 година при максимално користење