HV541ANSO

89.900,оо ден.

73.718,оо ден.

HV541ANSO

Опис:

HV541ANSO е A класа iQ500 90см. мултифункционална рерна со 9 начини на загревање:
Голема скара
Топол воздух класика
Топол воздух
Мала површина скара
Горно / долно греење
Пица (опција за печење пица)
Долна греење
Циркулација на воздухот
Вентилатор инфрацрвена скара
Рерната е  со голем обем од 77 литри
Рерната има Температурен опсег: 50 ° C – 250 ° C
Дизајн:
Pop-up копчиња
Чистење:
Целосно стакло на внатрешната страна на вратата
Отстранлива вратата на рерната за полесно чистење
Мазни внатрешни ѕидови на рерната
Удобност:
Електронски тајмер за програмирање
Двојно осветлување во рерната
Вентилатор за ладење
Телескопски шини на едно ниво
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.