KAD92SB30

199.900,оо ден.

179.900,оо ден.

KAD92SB30

Опис:
KAD92SB30 e seria 8, A++ ен. класа,side by side фрижидер
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување
Електронско регулирање на температурата, точно дигитално прикажување
Одделно регулирање на температурата во фрижидерот и замрзнувачот

MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина

ColorGlass: атрактивен стаклен дизајн, за совршена елеганција во кујната

Врати: стаклени со црна боја, страници: сребрена боја
Вертикални рачки за отварање: алуминиум

Мраз и вода:

Диспанзер за мраз и вода

Лед во коцки, дробен мраз и вода за пиење на располагање, осветлувањето е на допир

Изработка на коцки за мраз, приближно 1 кг / 24 ч.

Филтер за вода во внатрешноста
Ладилник дел:
SuperCooling: брзо пад на температурата во ладилникот
AirFreshFilter: ги минимизира бактериите и мирисите во воздухот
4 безбедносни полици од калено стакло
MultiAirflow sistem

Полици на извлекување со водилки
Систем за свежина:
2 х VitaFresPlus: фиока со оптимална влажност која до два пати подолго ја одржува свежината на овошјето и зеленчукот

MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
5 полици за замрзнати производи, и уште 3 полици на вратата
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 541 л.
Употреблив волумен ладење дел: 368 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 173 л.
Капацитет на замрзнување: 12 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 12 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 42 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 348kWh

Димензии (В х Ш х Д): 176 x 91 x 73

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Должина на приклучокот за вода 3 м.