KAG90AI20

139.900,оо ден.

129.900,оо ден.

KAG90AI20

Опис:
KAG90AI20 e seria 6, A+ ен. класа,side by side фрижидер
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување
Електронско регулирање на температурата, точно дигитално прикажување
Одделно регулирање на температурата во фрижидерот и замрзнувачот

MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина

HomeBar: овозможува полесен пристап до пијалоци и спречува губење на енергијата
Врата: од нерѓосувачки челик, AntiFingerprint, страници: сива боја

Мраз и вода:

Диспанзер за мраз и вода, мини бар

Лед во коцки, дробен мраз и вода за пиење на располагање, осветлувањето е на допир

Изработка на коцки за мраз, приближно 0.9 кг / 24 ч.

Филтер за вода во внатрешноста
Ладилник дел:
SuperCooling: брзо пад на температурата во ладилникот
3 безбедносни полици од калено стакло
MultiAirflow sistem
Систем за свежина:

VitaFresPlus: фиока со оптимална влажност која до два пати подолго ја одржува свежината на овошјето и зеленчукот

2 х MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
5 полици за замрзнати производи, и уште 4 полици на вратата
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 522 л.
Употреблив волумен ладење дел: 359 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 163 л.
Капацитет на замрзнување: 11 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 4 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 43 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 432kWh

Димензии (В х Ш х Д): 177 x 91 x 72

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.