KAN90VI20

99.900,оо ден.

96.900,оо ден.

KAN90VI20

Опис:
KAN90VI20 e seria 4, A+ ен. класа,side by side фрижидер
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување
Електронско регулирање на температурата, точно дигитално прикажување
Одделно регулирање на температурата во фрижидерот и замрзнувачот

MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина

Врата: од нерѓосувачки челик, AntiFingerprint, страници: сива боја

Ладилник дел:
SuperCooling: брзо пад на температурата во ладилникот
4 безбедносни полици од калено стакло
MultiAirflow sistem
Систем за свежина:

2 х MultiBox фиоки на шини: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед

Број на провидните фиоки за замрзнување: 2
5 полици за замрзнати производи од кои 2 се прилагодливи на висина

5 полици на вратата
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 573 л.
Употреблив волумен ладење дел: 373 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 200 л.
Капацитет на замрзнување: 12 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 4 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 44 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 475kWh

Димензии (В х Ш х Д): 177 x 91 x 72

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.