KDN46AI22

61.490,oo ден.

49.900,оо ден.

KDN46AI22

Опис:
KDN46AI22 e seria 6, A+ ен. класа, самостоен  фрижидер
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед

MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина
LED внатрешно осветлување
Ентериер со метални апликации

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување
Акустичен предупредувачки сигнал за отворена врата
Врата: од нерѓосувачки челик, AntiFingerprint, страници: сива боја

Ладилник дел:

AirFreshFilter: ги минимизира бактериите и мирисите во воздухот

SuperCooling: брз пад на температурата во ладилникот
Полици на извлекување со водилки
5 полици од калено стакло, 1 полица е EasyAcces

EasyAccess-полица на лизгач

Држач за шишиња -хромиран,елегантен

Систем за свежина:

3 х VitaFresPlus: фиока со оптимална влажност која до два пати подолго ја одржува свежината на овошјето и зеленчукот
Замрзнувачки дел:
QuickFreezer: фиока за интензивно замрзнување
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
1 полици за замрзнати производи
IceTwister: автоматска подготовка на коцки мраз во вратата на замрзнувачот
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 366 л.
Употреблив волумен ладење дел: 289 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 77 л.
Капацитет на замрзнување: 8 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 14 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 43 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 341kWh

Димензии (В х Ш х Д): 186 x 70 x 65

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени