KDV29VW30

33.900,oo ден.

KDV29VW30

Опис:

KDV29VW30 e seria 4, A++ ен. класа,самостоен фрижидер со VitaFresh фиока
Low Frost
-иновативна технологија на одмрзнување која штеди енергија со тивка работа на моторот
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Електронско регулирање на температурата

Врати: бели, страници: бела боја

Ладилник дел:

Автоматско одмрзнување во ладилникот
Динамичко ладење со внатрешен вентилатор
Brita филтер за вода во внатрешноста
4 сигурносни полици од калено стакло

Држач за шишиња -хромиран,елегантен
Систем за свежина:
VitaFresh фиока со прилагодлива влажност – овошјето и зеленчукот остануваат свежи подолго

Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
2 полици за замрзнати производи, од која 1 е BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 264 л.
Употреблив волумен ладење дел: 194 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 70 л.
Капацитет на замрзнување: 7 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 25 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 39 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 204kWh

Димензии (В х Ш х Д): 161 x 60 x 65

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени