KG36VVI32S

33.900,оо ден.

27.900,оо ден.

KG36VVI32S

Опис:
KG36VVI32S e iQ300,A++ енергетска класа, самостоен фрижидер
Low Frost
Врати од нерѓосувачки челик,без рачки обложени против отпечатоци
Боја хромметалик
Вградена рачка
LED внатрешно осветлување во фрижидерот
Електронско регулирање на температурата
Автоматско одмрзнување во ладилникот
Динамично ладење преку внатрешен вентилатор
4 полици од калено стакло,од кои 2 со можност за регулирање на висината
Голема држач на вратата,со два помали држачи на вратата
Држач за шишиња -хромиран
Систем за свежина:
Една Crisper полица за овошје и зеленчук!
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување
3 фиоки за замрзнати производи, од кои една е BigBox
Флексибилен простор за замрзнување
Календар за замрзнати производи
Tехнички информации:
Вкупен корисен волумен: 309 л
Употреблив волумен ладење дел: 215 л
Употреблив волумен **** замрзнувач: 94 л
Издржливост при прекин на електрична енергија: 23 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 39 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 226 kWh
Отворање на вратата десно,може да се промени
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.
Димензии: 186 x 60 x 65 см.