KGF56PI40

99.900,оо ден.

KGF56PI40

Опис:
KGF56PI40 e seria 8, A+++ ен. класа, самостоен  фрижидер
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед

MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина
Два посебни акумулатори за ладење
LED внатрешно осветлување
Premium TouchControl: независна контрола на температурата во сите три температурни зони

Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување
Perfect Fit: совршено вклопување со ѕидот или со линијата од кујната
Врата: од нерѓосувачки челик, AntiFingerprint, страници: сива боја

Holiday mode-штеди ел.енергија

Ладилник дел:

AirFreshFilter: ги минимизира бактериите и мирисите во воздухот
SuperCooling: брз пад на температурата во ладилникот
VarioZone- безбедносни стаклени полици кои се вадат за дополнителен простор
5 полици од калено стакло, од кои 1 полица е EasyAccess
EasyAccess-полица на лизгач
Држач за шишиња -хромиран,елегантен

Систем за свежина:

2 х VitaFres pro: фиока со оптимална влажност која до три пати подолго ја одржува свежината на овошјето и зеленчукот

Две фиоки со употрблив волумен: 124 л.
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
2 полици за замрзнати производи, од која 1 е BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 480 л.
Употреблив волумен ладење дел: 375 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 105 л.
Капацитет на замрзнување: 16 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 24 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 42 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 216kWh

Димензии (В х Ш х Д): 193 x 70 x 80

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени