KGN36AI35

65.900,оо ден.

KGN36AI35

Опис:
KGN36AI35 e seria 6, A++ ен. класа, самостоен фрижидер
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед

MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина
LED внатрешно осветлување
Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување
Perfect Fit: совршено вклопување со ѕидот или со линијата од кујната
Акустичен предупредувачки сигнал за отворена врата

Ладилник дел:

AirFreshFilter: ги минимизира бактериите и мирисите во воздухот
SuperCooling: брз пад на температурата во ладилникот
Multi Airflow-System
5 полици од калено стакло
Држач за шишиња -хромиран,елегантен

Систем за свежина:

3 х VitaFresPlus: фиока со оптимална влажност која до два пати подолго ја одржува свежината на овошјето и зеленчукот
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
3 полици за замрзнати производи
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 324 л.
Употреблив волумен ладење дел: 237 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 87 л.
Капацитет на замрзнување: 14 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 16 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 39 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 260kWh

Димензии (В х Ш х Д): 186 x 60 x 66

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени