KGN39XI46

86.900,оо ден.

KGN39XI46

Опис:
KGN39XI46 e seria 4, A+++ ен. класа, самостоен  фрижидер
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед

MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина
LED внатрешно осветлување
Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување
Perfect Fit: совршено вклопување со ѕидот или со линијата од кујната
Врата: од нерѓосувачки челик, AntiFingerprint, страници: сива боја

Акустичен предупредувачки сигнал за отворена врата

Ладилник дел:
SuperCooling: брз пад на температурата во ладилникот
Multi Airflow-System
5 полици од калено стакло, од кои 1 полицa е EasyAccess

EasyAccess-полица на лизгач
Држач за шишиња-хромиран, елегантен

Систем за свежина:

3 х VitaFresh: благодарение на идеалните услови на ладење, храната останува свежа и богата со витамини
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
3 полици за замрзнати производи
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 366 л.
Употреблив волумен ладење дел: 279 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 87 л.
Капацитет на замрзнување: 14 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 16 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 36 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 182kWh

Димензии (В х Ш х Д): 203 x 60 x 66

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени